De meeste verloskundige raden een zwangerschapscursus aan!

De beste vergelijking voor een bevalling is een marathon lopen. Je wilt je laten trainen door een expert en niet door de buurvrouw als je aan topsport gaat doen. Je gaat naar de verloskundige om de gezondheid van de baby en jou in de gaten te houden ze zal je tips geven voor de bevalling en ook je klachten bespreken van je zwangerschap maar de tijd is beperkt, ze raden je aan een bevalcursus te gaan volgen. Mijn flyers kan je vinden in het Bravis Ziekenhuis te Bergen op Zoom en ook bij de verloskundige in Roosendaal krijg je mijn flyer mee. En dat is waar ik in het beeld kom!


Inhoud zwangerschapscursus

Ik kom bij jou huis en bereid jou en je partner voor op de kennismaking met jullie baby. Ik geef alle informatie die je wilt weten, je kunt denken aan hoe onderscheid ik voor weeën van echte weeën. Welke pijnbestrijding tijdens de bevalling is er en wat zijn de consequenties en wanneer kan je het krijgen dit en nog vele andere weetjes.
Ik wissel de informatie graag af met ontspanningsoefeningen zoals zwangerschapsyoga en bevalhoudingen. Thuis zodat je niet hoeft na te denken of je een vraag durft te delen in een groep. Zodat jij en je partner alle vragen durven te stellen.
Het is jullie bevalling en hoe vaak doe je dat nou in je leven dat wil je toch zo mooi als mogelijk maken.
Met als kers op de taart een persoonlijk bevalplan maken samen. Een bevalplan waardoor je vertrouwen en inzicht hebt in jullie wensen.
Kortom ik ga je zeggen hoe een bevalling gaat en of je nou poliklinisch bevalt in het ziekenhuis van Bergen op Zoom, of een thuisbevalling in Roosendaal het maakt niet uit. Ik zorg dat je weet wat je te wachten staat.

Zwangerschapscursus: “Alles in één Keer”

Duur: 1 dagdeel van ongeveer 5 uur.
Locatie: Bij jullie thuis.
Prijs: € 199,00 exclusief reiskosten: € 0,20 per kilometer buiten Bergen op Zoom.
Toelichting:
De versnelde cursus geeft kort maar krachtig alle belangrijke informatie, ideaal voor mensen met een drukke agenda.
Mail nu om dit pakket te boeken of voor meer informatie:


Zwangerschapscursus: “Alles op het Gemak”

Duur: 3 avonden van ongeveer 2-3 uur.
Locatie: Bij jullie thuis.
Prijs: € 249,00 exclusief reiskosten: € 0,20 per kilometer buiten Bergen op Zoom.
Toelichting:
In de uitgebreide cursus is er meer ruimte om wat dieper op de stof en jullie vragen in te gaan. Een ander voordeel is dat je de mogelijkheid hebt om tussentijds de informatie op je te laten inwerken, zelfstandig aan de slag gaan met ontspanningsoefeningen en deze later nog ééns te kunnen evalueren.
Mail nu om dit pakket te boeken of voor meer informatie:


In beide zwangerschapscursussen worden onderstaande vragen beantwoord:

Je leert de volgende ontspanningstechnieken:

Extra's:

Wanneer kan ik de cursus het beste starten?

In principe kan je op elk moment van je zwangerschap met deze cursus beginnen, echter adviseer ik je om dit tussen de 28 en 30 weken van je zwangerschap te doen. Dan is er namelijk nog voldoende tijd om te kijken welke ontspanningsoefeningen het beste bij jouw passen, deze te oefenen en is er nog ruimte om vragen te stellen.